Nepropásněte koncerty talentovaných holek z Lollipopz

Nepropásněte koncerty talentovaných holek z Lollipopz

Tisk

 lollipopz 2LQLollipopz je nová jedinečná dívčí skupina, která překypuje barvami i neutuchající energií. Tyto čtyři mladé rošťandy mají za sebou již řadu koncertů po celé republice a také mnoho plánů do budoucna, tak se podívejte, co jsou tyto talentované slečny zač.

 

Lollipopz je nový hudební projekt dětí pro děti, který na našem trhu svou originalitou nemá obdoby. Jde o čtyři rozverné holky ve věku od 8 do 10 let, které se daly dohromady v listopadu 2015. Ela, Bára, Lara a Nika mají barevné paruky, se kterými mají i sladěné kostýmy a svými písničkami baví děti již od předškolního věku. Navíc je cílem projektu, aby se děti bavily a rodiče byli přesvědčeni o tom, že to není jen pasivní zábava. Lollipopz totiž předvádějí nejen hudební, ale také pohybové kreace a dokážou tak vtáhnout posluchače do svého příběhu.

Příběh je daleko, předaleko, poblíž Mléčné dráhy, kde existuje malá barevná planetka s těmito čtyřma holkami, které milují vše bláznivé, barevné a k tomu ještě sladké. Svůj volný čas nejraději tráví tancováním, zpíváním, ale také vymýšlením velmi zvláštních tvarů lízátek těch nejúžasnějších chutí. Jednou se jim podařilo vytvořit opravdu zvláštní lízátko. Smíchaly své 4 nejoblíbenější barvy a pak jak po duhové dráze se díky tomuto obřímu lízátku přenesly na naši planetu Zemi, kde prožívají úžasná dobrodružství.

Hudbu Lollipopz má na svědomí Michal Pešout a Petr Panocha, je hravá a jejich melodie si ihned zapamatujete i zamilujete. Nejen generaci Lollipopz budou také blízké texty, které rozhodně nejsou jen o lízátkách a jsou z pera Karla Andrease Stieblinga.

Těmito dvěma termíny to rozhodně nekončí, na podzim je toho ještě mnoho připraveno, ale nechte se překvapit, co si rozdováděné Lollipopz připraví…

5P5C4956 white

Více informací o Lollipopz:

www.lollipopz.cz
https://www.facebook.com/lollipopzofficial/
https://www.instagram.com/lollipopzofficial/


 

Přihlášení



Martin Němec o svém otci, kterému věnoval knihu Josef Němec – Obrazy a kresby

Košatost a význam umělecké tvorby zobrazuje kniha s názvem Josef Němec – Obrazy a kresby, která současně přiblíží pracovní i soukromou tvář pražského výtvarníka. Jeho synem je Martin Němec, dnes renomovaný malíř a hudebník, duše rockových kapel Precedens a Lili Marlene, jenž potvrzuje, že jablko nepadlo daleko od stromu. Právě on je spolutvůrcem zmiňované výpravné knihy. A protože ji čeká 18. dubna pražský křest v Galerii Malostranské besedy, tak nevím, kdo by o knižní novince, o Josefu Němcovi a o jeho tvorbě povyprávěl víc než jeho syn Martin.

Sebepéče pro pečující

Spousta z nás se může ve svém životě dostat do situace, kdy bude potřebovat pomoc nebo se ocitne v roli pečujícího, ať už na osobní úrovni, nebo té profesionální. Ve společnosti je často zmiňována a probírána role potřebného, ale již se opomíjí myslet na roli pečovatele. I pečující osoba je pouze člověk, se svými silnými i slabými stránkami, který na sebe převzal neuvěřitelný závazek a zejména velkou zodpovědnost. Je potřeba si uvědomit, že i on má svůj soukromý život, své limity a omezené zásoby energie, zvláště v případě, kdy nemá z čeho čerpat.

Banner

Hledat

Videorecenze knih

Rozhovor

Ozvěny ze Světa knihy/ BB art

BBcomicspoint perex20. mezinárodní knižní veletrh a literární festival Svět knihy Praha 2014 je sice již minulostí, ale protože zde zástupci redakce Kultury21 objevili spoustu novinek a skvělých knižních titulů a naví...

Daliborovy dubnové tipy. Co pěkného si přečíst?

Možná jsme podlehli neoprávněnému dojmu, že léto tento rok dorazilo dříve. Jenže příroda změnila názor. Takže co s pošmournými, chladnými a deštivými večery? Máme pro vás opět Daliborovy knižní tipy, které se určitě budou hodit!


Literatura

Zpříjemněte si začátek školního roku Kouzelným čtením

KC hraveuceni 200Školou povinným už skončilo bezstarostné období a každý si dovede představit, že to pro ně není jednoduché. Po skvěle prožitých prázdninách najednou musí začít fungovat a přijmout do hlavy spousty vědomostí. Tento start jim pomohou usna...

Divadlo

Jubilejní Ceny Thálie rozdány

thalie200V sobotu 21. března byly při slavnostním 20. ročníku uděleny Ceny Thálie za nejlepší umělecké počiny v roce 2012 a celoživotní mistrovství v daném oboru.

...

Film

Jiskřivá dokumentární tvorba

CT perex 1Stejně jako podzimní listí, tak i letošní nabídka dokumentární tvorby bude na stanicích České televize hýřit barvami. Tvůrci přichystali téměř dvě desítky dokumentárních a publicistických projektů tykajících se přírody, historie či životního stylu, ...