Pavel Vítek má nový hit Anita, který mu napsala Radůza

Pavel Vítek má nový hit Anita, který mu napsala Radůza

Tisk

raduza 200Zpěvačka a skladatelka Radůza napsala letní taneční píseň Anita pro zpěváka a herce Pavla Vítka. Singl, na kterém známá písničkářka také hraje na harmoniku, vyšel v pátek 8. července. Hudebním producentem je hudebník Dalibor Cidlinský, který se podílí na nahrávkách Xindla X nebo skupiny Slza.


"Potkali jsme se na koncertu Českého národního symfonického orchestru a neplánovaně se dohodli, že spolu něco uděláme," vysvětlil zpěvák, který momentálně účinkuje v sérii představení nesmrtelného muzikálu Noc na Karlštejně přímo na hradě Karlštejn.
"Radůza mi poslala dvě písničky a Anita je první, kterou jsme nahráli," doplnil Pavel Vítek, který naposledy bodoval 23 týdnů v žebříčku TOP 50 IFPI s coververzí hitu Když milenky pláčou v letech 2011 a 2012, kdy se dostal až na 8. místo nejhranějších skladeb v českých rádiích.

raduza

"Pavel Anitu nazpíval s lehkostí a chutí, jsem velmi spokojená*," zhodnotila trojnásobná držitelka ceny Anděl Radůza nečekanou spolupráci s Pavlem Vítkem. Výsledkem je písnička, která určitě mnohé posluchače mile překvapí.

Foto: archiv autora


 

Přihlášení



Aneta Žabková: Největší radost mi uděláte kusem klacku z lesa

Vystudovala FAMU (katedra animované tvorby), vytvořila čtyři animované filmy, které získaly řadu ocenění, je úspěšnou ilustrátorkou mnoha dětských knih a přispívá do několika časopisů jako jsou Puntík či Tečka, spolupracovala i s Mateřídouškou a Sluníčkem. Řeč je o Anetě Žabkové.

Po Vodníkovi přichází neméně skvělá Dceřina kletba

Česká spisovatelka Tereza Bartošová zaujala tuzemskou čtenářskou obec předchozím titulem Vodník. Jednalo se o případ, který smrdí bahnem. Nyní přichází Dceřina kletba lákající na obálce na to, že si starý zločin žádá nové oběti.

Banner

Hledat

Videorecenze knih

Rozhovor

Jiří Zbořil: Pokud člověk může pomoci, pomáhat má!

Zboril 200Těší se na své vánoční pořady, věnuje se charitě, učí, připravuje pohybovou dílničku pro děti, chystá projekt s herci Evou Hruškovou a Janem Přeučilem, bude natáčet první díly nového televizního pořadu, podporuje aktivity cviči...

Výborné herecké kreace a silné téma nabízí nový český film Sucho

Sucho to je tísnivé vesnické drama. Na jedné straně velkostatkář a na straně druhé chudý "kolchozník", který nutí rodinu k soběstačnému životu, ale také klíčící láska revoltujících mladých lidí. Zatímco ona je dcerou chudého farmáře, on synem vlivného agrárníka, který sice dává práci půlce dědiny, nicméně půdu, vodu a krajinu devastuje chemií. To je obrazově vytříbený a emočně nabitý film režiséra Bohdana Slámy, který je i autorem scénáře.


Literatura

Nenávist se stupňuje

mrchozrouti 200Po Muži, který si hrál s panenkami je zde druhý díl trilogie Nenávist od Magnuse Jonssona tentokrát s názvem Mrchožrouti.

...

Divadlo

Zlínu se „hra her“ povedla

hamlet 200Shakespearův Hamlet je jedním z nejvýraznějších představení 73. sezóny Městského divadla Zlín a také jí dal motiv v podobě otázky být či nebýt. Jedná se o jednu z 11 premiér, kterou si zlínští diváci mohou vychutnat.

...

Film

Spolupráce na Slovensku slaví úspěchy

SLOV perexVydávání filmové literatury se na Slovensku daří - Slovenský filmový ústav nejenže vytrvale vydává měsíčník Film.sk (na rozdíl od pražského Národního filmového archivu, který ukvapeně zrušil unikátní F...