Poslední Trancefusion už je za dveřmi

Poslední Trancefusion už je za dveřmi

Tisk

TF 200Všechno jednou končí – toto rčení je jednou z mála životních jistot. 4. dubna letošního roku to bude platit i o Trancefusion (dále jen TF), taneční akci, která během čtyřleté existence zaujala milovníky EDM, především její trancové odnože, do Prahy vždy přilákala mnoho domácích i zahraničních návštěvníků a vybudovala si slušné renomé u světových DJs.

 

 

Organizátoři, kterým za ty čtyři roky patří velký dík, se rozhodli, že v roce 2015 tuto značku ukončí a dle svých slov „skončí v nejlepším“. Rozloučení to ale bude ve velkém stylu a opravdu se zdá, že bude nač vzpomínat a je dokonce dost pravděpodobné, že právě poslední TF se stane tou úplně nejlepší.

Na své by si v ní totiž měl přijít úplně každý, neboť pořádající agentura se rozhodla spojit to nejlepší ze všech edic akce a dostat to na jedno místo (v podstatě tradiční Průmyslový palác v Holešovicích) v jeden čas (stopáž je vyměřena na těžko uvěřitelných a hlavně zvládnutelných čtrnáct hodin!). Dá se předpokládat, že to celé bude hodně velkolepé.

A na koho se tedy fanoušci mohou těšit? Je toho opravdu hodně. Na tzv. MAIN STAGE, která by měla být hlavním lákadlem, se tentokráte dočkají dost unikátních B2B setů (většinou dva DJs vystupují společně). Ty, kteří holdují současné podobě EDM, určitě potěší Andrew Rayel a Orjan Nilsen, Beat Service a Mark Sixma, česko-slovenská dvojka Driftmoon a Thomas Coastline, německé super spojení Kyau & Albert a Stoneface & Terminal, Max Graham a Protoculture, Richard Durand a Omnia, Andy Moor a Lange a bratrská dvojice Roger Shah a Pedro del Mar. Něco říznějšího se dá naopak očekávat od tzv. Pure NRG, za níž se schovává dvojice Giuseppe Ottaviani a Solarstone, RAMa a Sieda van Riela, Seana Tyase a Menna de Jonga, Manuela Le Sauxe a Darrena Portera a především Bryana Kearneyho a Sneijdera. Speciálními hosty na této stagi budou nizozemská zpěvačka Susana, která nazpívala i oficiální hymnu akce a kytarista Eller van Buuren (bratr mnohem slavnějšího Armina).

Rádi jste chodili i na vzpomínkovou Old school edici? I na vás se dostane, neboť v Průmyslovém paláci bude jedno křídlo vyhrazené tzv. CLASSIC STAGE, která nabízí lákadla v podobě A*S*Y*S*e, projektu DuMonde, Marushy, Skypatrol, Tauchera, Space Brothers, The Thrillseekers, Woodyho van Eydena a chybět samozřejmě nesmí ani rezidenti této edice Johan Gielen a Kai Tracid. Pro „pamětnické“ uši přímo slastná jména a opravdové pojmy.

tf


Ani na poslední TF nebude vynechána tradiční CZ/SK STAGE, která vždy nabízela vystoupení ne tak známých, ale nadějných českých a slovenských DJs. 4. dubna tedy uslyšíte DJe Becka, Joa Cormacka, K1aptchu, LayDee Jane, Martina Grednera, Martina Michniaka, Nifru a Unbeat & Zolike. Absolutním vrcholem této stage však pro mnohé bude vystoupení legendárního kladenského DJe, moderátora a opravdového guru trance music v ČR Luboše Nováka, který svou účast získal na základě hlasování návštěvníků a na podobné akci se objeví vůbec poprvé. Navíc bude jeho set velkým lákadlem na jeho parníky, které i letos vyplují.

Pokud tedy patříte k pravověrným příznivcům TF a (nejen) trancové muziky, zaškrtněte si datum 4. 4. 2015 a přijďte do Průmyslového paláce, protože to bude stát za to a je opravdu jedno, zda „ujíždíte“ na vlně moderního pomalejšího a vrzavějšího trousu, nebo čistého trancu a jeho tvrdších odnoží – každý by si měl najít to své a odcházet více než spokojený.

Více informací na http://www.trancefusion.cz/

{youtube}G9DzK39L0rc{/youtube}


 

Přihlášení



Martin Němec o svém otci, kterému věnoval knihu Josef Němec – Obrazy a kresby

Košatost a význam umělecké tvorby zobrazuje kniha s názvem Josef Němec – Obrazy a kresby, která současně přiblíží pracovní i soukromou tvář pražského výtvarníka. Jeho synem je Martin Němec, dnes renomovaný malíř a hudebník, duše rockových kapel Precedens a Lili Marlene, jenž potvrzuje, že jablko nepadlo daleko od stromu. Právě on je spolutvůrcem zmiňované výpravné knihy. A protože ji čeká 18. dubna pražský křest v Galerii Malostranské besedy, tak nevím, kdo by o knižní novince, o Josefu Němcovi a o jeho tvorbě povyprávěl víc než jeho syn Martin.

Sebepéče pro pečující

Spousta z nás se může ve svém životě dostat do situace, kdy bude potřebovat pomoc nebo se ocitne v roli pečujícího, ať už na osobní úrovni, nebo té profesionální. Ve společnosti je často zmiňována a probírána role potřebného, ale již se opomíjí myslet na roli pečovatele. I pečující osoba je pouze člověk, se svými silnými i slabými stránkami, který na sebe převzal neuvěřitelný závazek a zejména velkou zodpovědnost. Je potřeba si uvědomit, že i on má svůj soukromý život, své limity a omezené zásoby energie, zvláště v případě, kdy nemá z čeho čerpat.

Banner

Hledat

Videorecenze knih

Rozhovor

„Mám prostě zvířata i kytky rád“, říká leader kapely KEKS Štěpán Kojan

Štěpán KojanKEKS je čtyřčlenná česká rocková hudební skupina. Kapela byla založena roku 1981, zprvu hráli pouze v okolí Benešova, nicméně v průběhu let se jejich působnost rozšířila. KEKS má poměrně stálé složení, čase...

Daliborovy dubnové tipy. Co pěkného si přečíst?

Možná jsme podlehli neoprávněnému dojmu, že léto tento rok dorazilo dříve. Jenže příroda změnila názor. Takže co s pošmournými, chladnými a deštivými večery? Máme pro vás opět Daliborovy knižní tipy, které se určitě budou hodit!


Literatura

Milénium IV: Lisbeth proti The Spider Society

divka 200Máloco v poslední době vzbuzovalo takové emoce – myslím v okruhu literárního světa -  jako pokračování Milénia. A nejen emoce, gradovala také dlouhodobá očekávání, jak se s příběhem a oblíbenými hrdiny vypořádá nový autor.

Divadlo

Kočkožrout kašle na zažitá pravidla... a to se neodpouští

Kockozrout 2Lidé v malém bavorském městečku žijí svůj obyčejný život. Ze všeho nejradši se setkávají v místní hospodě, kde probírají nejnovější drby a popíjí pivo. Jejich dalšími zálibami jsou sex a věčné snění o novém začátku a lepším životě. Jejich životní...

Film

Karlovarský filmový festival již po jedenapadesáté

karlove vary 200Na začátku července (přesně mezi 1. až 9. červencem 2016) se uskuteční v pořadí již jedenapadesátý Mezinárodní filmový festival Karlovy Vary. Bohatý program, z něhož si každý zájemce dosyta vybere, co mu zachutná, je poskládán do řady s...