Vánoční zázrak v Divadle Broadway

Vánoční zázrak v Divadle Broadway

Tisk

vanocni zazrak divalo brodway ledeckyRomantický vánoční muzikál Janka Ledeckého, který měl premiéru v loňském roce, se na prkna pražského Divadla Broadway vrací i letos. Vánoční zázrak, aneb Sliby se maj plnit o Vánocích je příběhem jako stvořeným pro chvíle strávené společně s vašimi dětmi, ať už věříte na Ježíška a zázraky, nebo ne. Možná, že jste během roku slibovali svým blízkým, že si na ně uděláte čas a stále vám to nevycházelo. Vánoce se blíží, zkuste si vyčlenit jeden večer nebo odpoledne a zajděte s nimi do divadla.

Čeká na vás příběh o vánočním zázraku, na který čeká sedmiletý Tomáš, který se narodil na Štědrý den. A v den svého narození přišel o maminku. Takže spolu se svým tátou Markem, strejdou Pájou a dědečkem slaví Vánoce jako narozeniny a všechny vánoční atributy jsou v této svérázné domácnosti tabu. Marek po letech potkává svou studentskou lásku Veroniku, jež je pro malého Tomáše andělem, který přináší úplně nový a nečekaný pohled na všechno, co měl dosud s Vánoci spojeno. Ovšem jak Veronika, tak Marek se vážnému vztahu brání a oba pro to mají své důvody...

 vanocni zazrak divalo brodway ledecky

V hlavních rolích alternují Linda Rybová a Elin Špidlová (Veronika), Filip Blažek a Martin Trnavský (Marek), Jiří Langmajer a Marek Vašut (byznysmen Radan), Petr Kostka a Petr Štěpánek (dědeček), Naďa Konvalinková, Luba Skořepová, Jana Švandová (babička), Martin Dejdar, Aleš Háma, Juraj Bernáth (Pája), Filip Antonio, Jáchym Blažej, Richard Mašata (Tomáš).

vanocni zazrak divalo brodway ledecky

Hudba Janka Ledeckého se příjemně poslouchá, taneční kreace scénu oživují a o humorné i dojemné situace také není nouze. Dívejte se a poslouchejte tiše, abyste nepropásli tu pravou chvíli pro zázrak!

vanocni zazrak divalo brodway ledecky

Režie a dramaturgie: Radek Balaš
Námět a libreto: Janek Ledecký a Jan Potměšil
Hudba a texty: Janek Ledecký
Choreografie: Jana Hanušová
Scénograf: Šimon Caban
Výtvarník kostýmů: Simona Rybáková
Asistent režie: Jana Balašová Trčková
Hudební nastudování: Jiří Březík

Zdroj foto: vanocnizazrak-muzikal.cz


 

Přihlášení



Aneta Žabková: Největší radost mi uděláte kusem klacku z lesa

Vystudovala FAMU (katedra animované tvorby), vytvořila čtyři animované filmy, které získaly řadu ocenění, je úspěšnou ilustrátorkou mnoha dětských knih a přispívá do několika časopisů jako jsou Puntík či Tečka, spolupracovala i s Mateřídouškou a Sluníčkem. Řeč je o Anetě Žabkové.

Po Vodníkovi přichází neméně skvělá Dceřina kletba

Česká spisovatelka Tereza Bartošová zaujala tuzemskou čtenářskou obec předchozím titulem Vodník. Jednalo se o případ, který smrdí bahnem. Nyní přichází Dceřina kletba lákající na obálce na to, že si starý zločin žádá nové oběti.

Banner

Hledat

Videorecenze knih

Rozhovor

Jiří Zmožek: Každá písnička má svůj životopis

Zmozek ZagorovaSupraphon k pětasedmdesátinám velkého melodika české populární hudby Jiřího Zmožka vydal Zlatou kolekci, která obsahuje 60 písní na 3CD. Hity Jiřího Zmožka patří k nejznámějším a nejúspěšnějším původním českým šlágrům, které u nás v osmdesátých letech vz...

Výborné herecké kreace a silné téma nabízí nový český film Sucho

Sucho to je tísnivé vesnické drama. Na jedné straně velkostatkář a na straně druhé chudý "kolchozník", který nutí rodinu k soběstačnému životu, ale také klíčící láska revoltujících mladých lidí. Zatímco ona je dcerou chudého farmáře, on synem vlivného agrárníka, který sice dává práci půlce dědiny, nicméně půdu, vodu a krajinu devastuje chemií. To je obrazově vytříbený a emočně nabitý film režiséra Bohdana Slámy, který je i autorem scénáře.

Z archivu...

Čtěte také...

Dvě nominace na Ceny Thálie pro soubor opereta/muzikál Národní divadlo moravskoslezské

thalie 200Soubor opereta/muzikál v Národním divadle moravskoslezském v Ostravě získal dvě užší nominace na Ceny Thálie za rok 2014. Dvěma nominovanými umělci jsou Hana Fialová za roli francouzské šansoniérky Edith Piaf v inscenaci maďarské spisovatelky a scená...


Literatura

Přerostlá lolitka aneb na věku nezáleží

Prerostla Lolitka 200V nakladatelství Moba vyšla další kniha populární české spisovatelky Inny Rottové, tentokrát s příběhy již vyzrálých žen, které neodpovídají tradičním představám o klidném a moudrém stáří.

Divadlo

Bouřlivé léto na Hradě

boure 200Letošní ročník Letních shakespearovských slavností otevře 28. června v Královské zahradě Pražského hradu premiéra Bouře. Magickou komedii plnou lásky, pletich, zázraků i odpuštění režíruje SKUTR. Generálním partnerem je skupina PPF.

...

Film

Želvy Ninja všechny naporcují

Zelvy Ninja 200Film Želvy Ninja (2014) navazuje na nekonečnou sérii filmů a seriálů o zmutovaných zvířatech, která mají tělo i mysl podobnou člověku. Reportérka April O'Neilová (Megan Fox) jim je na stopě, ale je s jejich osudy spojená víc, než si myslí....