Zlín kráčí Za kulturou krok za krokem

Zlín kráčí Za kulturou krok za krokem

Tisk

krok 200Za kulturou krok za krokem je název unikátní losovací akce, která sdružuje podnikatele s podobným zájmem a hlavně dělá radost. Firmy si navzájem přeposílají své klienty a dělají radost těm stávajícím. My vám v tomto článku představíme, co nabízí Městské divadlo Zlín, ale partnerů je více, tak mějte oči na stopkách.

 

 

Losovací akce už probíhá ve Zlíně potřetí a to pokaždé v jiném složení partnerů. Jedná se o cross marketingovou kampaň kontaktního marketingu, kdy se spojí libovolný počet partnerů, kteří mají tematicky něco společného a ti si vymyslí své ceny, jejž chtějí dát do losů. Většinou je to tak, že každý partner poskytl 5 VIP odměn a 195 drobnějších dárků. Letos mezi ně patří například Pánská móda Sýkora, ekologická tiskárna Ezop nebo Baletní škola Ballerine.

„Losy se promíchají tak, aby každý z partnerů měl na svých provozovnách losy od každého, např. v Kafírně zlaté zrnko dostanete při placení los a v něm vstupenku do divadla. Obsluha je instruovaná o všech partnerech akce a poskytuje detailnější informace, jak si dárky vybrat a podobně,“ doplňuje autorka kampaně Petra Benešová.

Celá akce odstartovala na premiéře hry Malované na skle v Městském divadle Zlín dne 25. dubna, kde byla rozdána většina losů. Součástí večera byla také ukázka vázání speciálních uzlů na kravaty od jednoho z partnerů akce Pánská móda Sýkora. Diváci si celý večer hezky užívali a to hlavně díky výjimečnému představení hereckého souboru MDZ.

krok 1

 

Malované na skle je zbojnický muzikál v režii umělecké šéfky Hany Mikoláškové. „Hrdina. Legenda. Mýtus. Kdo? Jánošíííík. Zbojník a jeho duše. A souboj o ni. Mezi andělem a čertem.“ Jde o nejslavnější polský muzikál o nejznámějším slovenském hrdinovi. O mužích s valaškami proklatě nízko u pasu. O ženách milujících i zrádných. Trochu lidové, trochu rockové. Trochu poetické. Trochu syrové. Jednoduše Na skle malované.

Městské divadlo Zlín zvolilo jako VIP odměnu kuponové předplatné a jako další odměny pak vstupenky v akci 1+1 na všechny tituly ze své produkce. Když si divák zakoupí po předložení losu 1 vstupenku, získá druhý lístek zdarma. Všechny odměny je možné proměnit v pokladně divadla v době od 4. května do 4. června a nelze je sčítat s dalšími dárkovými losy či poukazy.

„Zkrátka spolu s ostatními partnery akce souvisíme, protože než jdeme do divadla, chceme dobře vypadat, pěkně se upravit a obléct a třeba si dát dobrou kávu,“ dodává Hana Vondrášková z Městského divadla Zlín.


 

Přihlášení



Martin Němec o svém otci, kterému věnoval knihu Josef Němec – Obrazy a kresby

Košatost a význam umělecké tvorby zobrazuje kniha s názvem Josef Němec – Obrazy a kresby, která současně přiblíží pracovní i soukromou tvář pražského výtvarníka. Jeho synem je Martin Němec, dnes renomovaný malíř a hudebník, duše rockových kapel Precedens a Lili Marlene, jenž potvrzuje, že jablko nepadlo daleko od stromu. Právě on je spolutvůrcem zmiňované výpravné knihy. A protože ji čeká 18. dubna pražský křest v Galerii Malostranské besedy, tak nevím, kdo by o knižní novince, o Josefu Němcovi a o jeho tvorbě povyprávěl víc než jeho syn Martin.

Sebepéče pro pečující

Spousta z nás se může ve svém životě dostat do situace, kdy bude potřebovat pomoc nebo se ocitne v roli pečujícího, ať už na osobní úrovni, nebo té profesionální. Ve společnosti je často zmiňována a probírána role potřebného, ale již se opomíjí myslet na roli pečovatele. I pečující osoba je pouze člověk, se svými silnými i slabými stránkami, který na sebe převzal neuvěřitelný závazek a zejména velkou zodpovědnost. Je potřeba si uvědomit, že i on má svůj soukromý život, své limity a omezené zásoby energie, zvláště v případě, kdy nemá z čeho čerpat.

Banner

Hledat

Videorecenze knih

Rozhovor

S Hanou Hegerovou jsme se poznali u malíře Karla Laštovky, vzpomíná Radek Krejčí

hegerova perexJedním z letitých přátel šansoniérky Hany Hegerové byl i operní pěvec Radek Krejčí. Prvně se potkali začátkem 80. let minulého století v salónu malíře Karla Laštovky. Zatímco ona byla už slavná zpěvačka, on svou uměleckou dráhu teprve zač...

Daliborovy dubnové tipy. Co pěkného si přečíst?

Možná jsme podlehli neoprávněnému dojmu, že léto tento rok dorazilo dříve. Jenže příroda změnila názor. Takže co s pošmournými, chladnými a deštivými večery? Máme pro vás opět Daliborovy knižní tipy, které se určitě budou hodit!

Čtěte také...

Havlovo POKOUŠENÍ v činohře Jihočeského divadla

divadlo HAVEL perexPrestižní a divácky oblíbený festival Divadelní svět Brno letos v termínu 23. – 28. května 2019 vstoupil do svého jubilejního desátého ročníku. Organizátoři lákali na více než padesát představení z celého světa i na atraktivní té...


Literatura

Sheleana Aiyana: Staň se tou pravou

Stan se tou pravou perexNemáte ve vztazích úspěch a už si skutečně začínáte myslet, že chyba bude ve vás? Nerada to říkám, často je to pravda. A pokud už o sobě samé i nevybíravě přemýšlíte, pak si udělejte velkou stopku a tlustou čáru! Kr...

Divadlo

Nahlédněte do běžného dne manželského páru v důchodu

Happy end perexMuž a žena, kteří jsou spolu 60 let. Jejich svět se v průběhu let vtěsnal do jednoho bytu a oni se postupně stali jeden druhému nejen nejlepším přítelem, ale především pomocníkem.

 

...

Film

Jak vypadá láska mezi regály?


laska medzi regalmi perexChristian je rváč a muž s pochybnou minulostí. Tuhle životní etapu už má ale za sebou a jako svůj nový začátek si zvolil práci doplňovače zboží v supermarket. Nečeká ho tam žádná zářivá kariéra, jeho nejlepší pers...