Magnetické knížky pro nejmenší čtenáře

Magnetické knížky pro nejmenší čtenáře

Tisk

Magnetické knížky BAGRY, STAVBY, VLAKYNakladatelství PRESCO GROUP přichází pod značkou Ella a Max se třemi magnetickými knížkami už pro ty nejmenší čtenáře. Každá z nich je tematicky zaměřená. Jde o tituly STAVBA, BAGRY a VLAKY. Už samotné názvy jasně vypovídají, o čem asi knížky budou.

 

I když obsah knížek můžez názvů zcela jasně vyplývat, tohle nejsou jen tak obyčejné knížky. Jsou to knížky magnetické. Každá knížka obsahuje kromě příběhu úložný box plný tematických magnetek, které děti využijí pro ztvárnění předepsaného příběhu či k tvorbě svého vlastního podle bujné fantazie.

 bagry, stavby, vlaky (3) 

Příběh na každé stránce knížky vypráví, co se tam zrovna děje. Dítko dle příběhu poskládá magnetky na magnetické listy knížky a tím dotvoří celý příběh tak, jak knížka udává. Nebo je tu prostor pro nespočet dalších možností. Vždyť dětská mysl je tak kreativní. Je čas si s knížkou trochu pohrát dle vlastního uvážení a vytvořit nové příběhy. I dospěláci se v těchto knížkách dokonale vyřádí. Mně bavily všechny hned od začátku.

 bagry, stavby, vlaky (2) 

A i když jsou knížky doporučovány od 3 let věku dítěte, a ano, v tomto věku dokáží děti knížku využít určitě naplno, my si s ní doma hrajeme už teď, když má Rozálie rok a půl a myslím, že to baví nejen mě. Jí nejvíce baví vypakovávat magnetky z přihrádky a zase je pak uklízet. Já jí skládám magnetky do příběhů a vyprávím je. Knížky tím, že jsou magnetické a mají pevnější vazbu a tvrdší stránky, hodí se tak skvěle jako zábava na deku k vodě. I když bude dítě stále trošku mokré, hrátkám s knížkou to neublíží a alespoň vydrží chvilku relaxovat a posílit svou kreativní mysl. Já i Rozálie dáváme nakladatelství PRESCO GROUP za tyto knížky 100% hodnocení a doporučujeme je všemi dvaceti.

 Magnetické knížky BAGRY, STAVBY, VLAKY

STAVBA ─ Knížka s magnetkami

  • EAN: 9788088344261
  • Ilustrace: Sally Hopgoodová
  • Autor: Paul Dronsfield
  • Rok vydání: 2020
  • Hodnocení: 100 %

BAGRY ─ Knížka s magnetkami

  • EAN: 9788088344247
  • Ilustrace: Sally Hopgoodová
  • Autor: Paul Dronsfield
  • Rok vydání: 2020
  • Hodnocení: 100 %

VLÁČKY ─ Knížka s magnetkami

  • EAN: 9788088344223
  • Ilustrace: Sally Hopgoodová
  • Autor: Paul Dronsfield
  • Rok vydání: 2020
  • Hodnocení: 100 %

 

Hledat

Výborné herecké kreace a silné téma nabízí nový český film Sucho

Sucho to je tísnivé vesnické drama. Na jedné straně velkostatkář a na straně druhé chudý "kolchozník", který nutí rodinu k soběstačnému životu, ale také klíčící láska revoltujících mladých lidí. Zatímco ona je dcerou chudého farmáře, on synem vlivného agrárníka, který sice dává práci půlce dědiny, nicméně půdu, vodu a krajinu devastuje chemií. To je obrazově vytříbený a emočně nabitý film režiséra Bohdana Slámy, který je i autorem scénáře.


Literatura

Čáry máry fuk, ať jsem zase kluk! aneb básničky pro dětičky s tradičními Ladovými obrázky

cary mary zacek ladaV nové knížce Čáry máry fuk, ať jsem zase kluk! s příhodnou titulní kresbou Josefa Lady, kde si děti užívají zimní radovánky, představujeme soubor básniček Jiřího Žáčka in...

Divadlo

Muzikál Ženy na pokraji nervového zhroucení uvede Městské divadlo Zlín

zeny na pokraji200Necelé dva měsíce práce na muzikálu Ženy na pokraji nervového zhroucení mají za sebou herci zlínského divadla. V čele s režisérem Stanem Slovákem, uměleckým šéfem Městského divadla Brno, nastudovali příběh podle slavného Almodóvarova f...

Film

VŠEMI SMĚRY – cestou necestou za publicistikou

altNašim pravidelným čtenářům nemohla uniknout pozvánka na festival nezávislé publicistiky Všemi směry, který roztočil kolotoč otázek, diskuzí a workshopů na téma reportérství. Že jde o výjimečnou událost, sliboval i rozhovor s manažerkou projek...