RODINNÉ ODPOLEDNE SE SLUNÍČKEM A MATEŘÍDOUŠKOU

RODINNÉ ODPOLEDNE SE SLUNÍČKEM A MATEŘÍDOUŠKOU

Tisk

rodinne odpoledne 200Oblíbené postavičky Líza a Pupík, kreslení hrdinové známí z dětského časopisu Sluníčko, zvou v sobotu 25. května všechny děti i jejich rodiče do parku rezidenčního komplexu Central Park Praha. Ten se na jedno odpoledne promění ve sportovně zábavní park plný lákadel, her, soutěží i občerstvení. Od 12 do 18 hodin se zde může pobavit celá rodina.

 

Každý dětský návštěvník u vchodu obdrží kartu, se kterou se může zúčastnit celkem 18 různých disciplín. Po jejich splnění dostane každý soutěžící dárek. Chybět nebude například jízda na vozítkách Segway, střelba na terč, trampolína, skákací hrad, jízda na koloběžkách nebo malování. Dospělí si také mohou prohlédnout vzorové a volné byty, na které jsou během akce připraveny výjimečné slevy.

Přesná adresa konání rodinného odpoledne je: Central Park Praha, Pitterova 2855/13, Praha 3 - Žižkov.

rodinne odpoledne


 

Hledat

Daliborovy dubnové tipy. Co pěkného si přečíst?

Možná jsme podlehli neoprávněnému dojmu, že léto tento rok dorazilo dříve. Jenže příroda změnila názor. Takže co s pošmournými, chladnými a deštivými večery? Máme pro vás opět Daliborovy knižní tipy, které se určitě budou hodit!


Literatura

Čokoládové kousky štěstí

kousky200Už jste přemýšleli nad tím, jak strávíte podzim života? U knih, které čekaly dlouhá léta na přečtení? Budete zvelebovat zahrádku? Hlídat vnoučata či pravnoučata? A má někdo z vás v plánu odjet na Fidži a pustit se do výroby vlastní čokolády?

Divadlo

„Ale, proboha, já nejsem můj milovaný Sartre, Wilde, Williams, Albee, Shakespeare…“ rdí se Petr Nýdrle

Jméno Petr Nýdrle je zlínským kulturním nadšencům jistě dobře známo, ale tento herec, učitel, scenárista a umělecký šéf zanikajícího divadla Malá scéna má co říct i ostatním. V rozhovoru se dozvíte věci o Malé scéně, ale budete svědky i osobního zamyšlení nad vážnějšími tématy.

Film

Šestý díl série Mission: Impossible posouvá akční scény opět o kus dál

MIFOKdyž před neuvěřitelnými třiadvaceti lety nenápadně odstartovala špionská série Mission: Impossible vycházející ze stejnojmenného seriálu, nikdo nemohl tušit, že i v roce 2018 bude aktivní a navíc se na n...