Zažijte pohádkový den s Večerníčkem na zámku Loučeň a osvěžte se výrobky Mlékárny Valašské Meziříčí

Zažijte pohádkový den s Večerníčkem na zámku Loučeň a osvěžte se výrobky Mlékárny Valašské Meziříčí

Tisk

Den s Vecernickem200Jarní počasí láká k aktivitám stráveným s rodinou, a právě pro tyto příležitosti zve o víkendu 11. května zámek Loučeň na Večerníčkův den spolu s Mlékárnou Valašské Meziříčí. Návštěvníky čeká výlet do světa dětské fantazie, kde se malí i velcí mohou těšit na oblíbené postavičky z televizních večerníčků. Bohatý doprovodný program chystá pro děti mimo jiné spoustu soutěží, pohádek a dalších překvapení. Na všechny návštěvníky se těší Mlékárna Valašské Meziříčí s ochutnávkou svých produktů a stánkem plným zábavy.

„Jsme rádi, že se na Dnu s Večerníčkem, který je zaměřen hlavně na rodiny s dětmi, můžeme podílet a nabídnout malým i velkým návštěvníkům něco dobrého na zub v rámci tak zážitkově náročného programu“, říká Zdeněk Bukovjan, obchodní ředitel Mlékárny Valašské Meziříčí. „Právě mléčné výrobky jsou pro děti velmi důležitou složkou stravy a měly by se stát každodenní součástí jejich jídelníčku,“ dodává Zdeněk Bukovjan.

„Večerníček provází napříč všechny generace již 50 let a zbožňují ho nejen všechny děti,“ uvádí Kateřina Šrámková, hlavní organizátorka akce. „Zámek Loučeň je proslulý svým zámeckým parkem s labyrinty a bludišti, a právě zde budou na své návštěvníky čekat rozverní Včelí medvídci Čmelda s Brumdou, neohrožený loupežník Rumcajs a spousta dalších postaviček. Maxipes Fík se ujme role zámeckého průvodce a samotný Večerníček bude dohlížet na zahradní hry. V zámeckém amfiteátru se odehrají čtyři Krkonošské pohádky a je připraveno mnoho dalších zajímavostí jako například škola létání s broučky, cukrářská a výtvarná dílna, kutilská dílna Pata a Mata, promítání večerníčků, bohatá nabídka pohoštění a vybraných pokrmů,“ dodává Kateřina Šrámková.

Den s Vecernickem 1

Stánek Mlékárny Valašské Meziříčí nabídne fanouškům Večerníčka několik svých oblíbených a osvědčených produktů. Posilní a zaručeně osvěží oblíbený a několikrát oceněný jogurtový nápoj Merenda, který v sobě obsahuje probiotické kultury a k dostání je v několika příchutích. Pochutnat si návštěvníci mohou i na Acidofilním mléku cereálie a nebo na klasických smetanových jogurtech, které jsou příznačné svou hustou konzistencí a především lahodnou a jemnou chutí.

Pro ty nejmenší má Mlékárna Valašské Meziříčí připravenou svoji poslední novinku vejce Kid´smania a Šmoulové. Ta v sobě ukrývají nejen výborný mléčný dezert krémové konzistence s čokoládovo-vanilkovou příchutí, ale i malý dárek v podobě zvířátek či Šmoulů. Jako zdravá a osvěžující svačinka může posloužit i jogurt Hello Kitty nebo Šmoulové.

Den s Vecernickem3

V rámci doprovodného programu na stánku, má Mlékárna Valašské Meziříčí pro děti nachystané dárky v podobě veselých triček či oblíbených létajících talířů, a také drobné reklamní předměty, které udělají radost všem.


 

Hledat

Daliborovy dubnové tipy. Co pěkného si přečíst?

Možná jsme podlehli neoprávněnému dojmu, že léto tento rok dorazilo dříve. Jenže příroda změnila názor. Takže co s pošmournými, chladnými a deštivými večery? Máme pro vás opět Daliborovy knižní tipy, které se určitě budou hodit!


Literatura

Uhrančivý tanec podsvětím

Zoran Čirić hobo„Dýdžej“ Hobo je drsňák každým coulem, žije od mejdanu k mejdanu, svět má zalitý alkoholem a zakrytý dýmem z cigaret a jointů. Donedávna byl pouhým Zoxem a svou přezdívku Hobo používal jen v klubu, kde pouštěl hudbu....

Divadlo

Dracula znovu ožil

dracula perexNepodléhejme šalebnému vábení nadpřirozených sil, mezi které reklama a propagace zajisté patří. Nechal jsem se zviklat sugestivní nabídkou, že divadelní představení Dracula Reloaded, čas od času divadlem Aqualung pořádané v Ž...

Film

Duna: Lynchova óda na prostor

lynch 200Pokud filmový fanoušek uslyší nebo přečte jméno David Lynch, zcela jistě ho to nenechá chladným. Ať už jsou emoce z jakéhokoli bodu celého spektra, tak vždy tam jsou, protože jméno tohoto svérázného režiséra snad ani nedokáže emoce nevyvolat. A pok...