Trenčín si obliekol biele šaty

Trenčín si obliekol biele šaty

Tisk

200trNa Mierovom námestí v Trenčíne sa 5. decembra opäť rozsvietilo. Nie je to len zásluhou vianočných ozdôb, ale aj rozsvietením vianočného stromčeka. K tejto slávnosti sa pridal aj s darčekmi Mikuláš, ktorý všetky dobré deti s láskou odmenil. 

 



K spríjemneniu predvianočného času patria i vianočné trhy, ktoré budú tento rok iné ako tie predchádzajúce. Pribudne 40 stánkov a obnovili sa stánky pred Domom Armády. Sviatočnú atmosféru bude počas celého decembra dopĺňať v rámci podujatia Čaro Vianoc pod Hradom množstvo koncertov, výstav, divadelných a folklórnych predstavení či neodmysliteľné vianočné trhy.


 

Foto: Andrej Mokrička


 

Hledat

Daliborovy dubnové tipy. Co pěkného si přečíst?

Možná jsme podlehli neoprávněnému dojmu, že léto tento rok dorazilo dříve. Jenže příroda změnila názor. Takže co s pošmournými, chladnými a deštivými večery? Máme pro vás opět Daliborovy knižní tipy, které se určitě budou hodit!


Literatura

Sociální sítě to umí pěkně zavařit

Eliza-je-sama-doma 200V nakladatelství Grada pod značkou Metafora román Eliza je sama doma, určený především ženám.

 

...

Divadlo

Ne/normální: unikátní titul na poli hudebního divadla

NENORMALNI 200Spletitý příběh rodiny Goodmanových se v hlavách autorů Briana Yorkeyho a Toma Kitta začal odvíjet postupně. Zároveň lze jeho prostřednictvím mírně nahlédnout do zákulisí vzniku současného amerického muzikálu.

Film

Filmová kultura v českých zemích, východním Německu a Polsku

kultur 200V někdejším sovětském bloku byl prostor, vymezený českým, (východo)německým a polským územím, vnímán jako "obranný" val vůči západním státům. V oblasti filmu se tento koncept rozhodl prozkoumat brněnský badatel Pavel Skopal, když sepsal knihu Fil...