Tak všechno nebo nic. Jiřina Anna Jandová představila nový klip!

Tak všechno nebo nic. Jiřina Anna Jandová představila nový klip!

Tisk

Jandova krest perexTak všechno nebo nic. V podvečerní úterý 6. listopadu se v pražském Pipi baru uskutečnilo představení videoklipu z dílny Martina Hese k nové písničce nazpívané Jiřinou Annou Jandovou "Tak všechno nebo nic". Hudbu i text složil Eduard Parma.

V rámci křtu zazpívala Jiřina Anna Jandová nejprve tři starší písničky - Mám plán, Mlha za duhou a duet se svým tátou - Daliborem Jandou - Pátý perný den. Klip pokřtil moderátor Láďa Hruška, který předal zpěvačce vlastnoruční "vychytávku" látkové srdce, se slovy, že když se něco dělá od srdce, úspěch se dostaví.

Jandova krest

Kvalitní taneční hudba
Dalším kmotrem byli operní pěvkyně Andrea Kalivodová, kubánský módní návrhář Osmany Laffita a saxofonista Felix Slováček, který spolupracoval jak s Daliborem i Jiřinou Annou Jandovými. Nechyběl ani moderátor Tomáš Kraus, který do písně namluvil titulní slogan. "Profesionální práce a velmi kvalitní taneční hudba," shodli se přítomní po promítnutí klipu. Písničku zpěvačka nazpívala v české i anglické verzi, pokřtěno bylo CD i DVD.

Foto: tomaskrausofficial


 

Hledat

Výborné herecké kreace a silné téma nabízí nový český film Sucho

Sucho to je tísnivé vesnické drama. Na jedné straně velkostatkář a na straně druhé chudý "kolchozník", který nutí rodinu k soběstačnému životu, ale také klíčící láska revoltujících mladých lidí. Zatímco ona je dcerou chudého farmáře, on synem vlivného agrárníka, který sice dává práci půlce dědiny, nicméně půdu, vodu a krajinu devastuje chemií. To je obrazově vytříbený a emočně nabitý film režiséra Bohdana Slámy, který je i autorem scénáře.


Literatura

Královna šťastných katastrof

kralovna stastnych katastrof200Nakladatelství Metafora vydalo v červnu romantický příběh Královna šťastných katastrof od Dylan Newtonové. Jak skončí setkání rozevláté organizátorky svateb a obletovaného autora hororů? No hádejte!

Divadlo

Půjdeš mi za svědka? To je nová komedie o mnohdy neuvěřitelných vztazích mezi lidmi

Pujdes mi za svedka200Mam pozve na svoji svatbu s Lili, se kterou již 12 let chodí, za svědka svého nejlepšího přítele Toma, kterého několik let neviděl, protože mu Lili zakázala se s ním stýkat, a to proto, že kdysi opustil jejich kamarádku. Tom p...

Film

Sovětské archivy nevydaly o UFO žádné nové zásadní informace

fenomen ufo200Fenomén UFO patří mezi jeden z nejzajímavějších předmětů dohadů, disputací a spekulací v kategorii „existuje – neexistuje?“ Ať už má člověk na tento úkaz názor jakýkoli, počítám, že ho zaujme možnost dovědět se další zajíma...