CZECH Demolition Derby mělo šťávu

CZECH Demolition Derby mělo šťávu

Tisk

CDD 323. září proběhlo v Českých Budějovicích CZECH Demolition Derby. V areálu Českobudějovického výstaviště, kde se koná i známá výstava Země Živitelka, se závodilo ve stylu amerického derby. Do závodu se mohl přihlásit každý starší 18ti let.



FOTOGALERIE

 

 Náš reportér Rudol Hojdar není příliš velký fanda automobilových akcí, ale tato podle jeho slov měla " šťávu ". Velký obdiv a uznání patří organizátorům, kteří vše zvládali na jedničku. Včetně bezpečnosti, byť jim to neposlušní návštěvníci mnohdy komplikovali.

CDD 1

Jestliže zatím nejste rozhodnuti, zda se půjdete podívat na další CZECH Demolition Derby, které se koná 25. listopadu v Českých Budějovicích, neváhejte - opravdu to stojí za to.

CDD 2

Foto: Rudolf Hojdar

www.vcb.cz/navstevnici/akce/demolition-derby-84.html 


 

Hledat

Výborné herecké kreace a silné téma nabízí nový český film Sucho

Sucho to je tísnivé vesnické drama. Na jedné straně velkostatkář a na straně druhé chudý "kolchozník", který nutí rodinu k soběstačnému životu, ale také klíčící láska revoltujících mladých lidí. Zatímco ona je dcerou chudého farmáře, on synem vlivného agrárníka, který sice dává práci půlce dědiny, nicméně půdu, vodu a krajinu devastuje chemií. To je obrazově vytříbený a emočně nabitý film režiséra Bohdana Slámy, který je i autorem scénáře.


Literatura

HumbookFest odstartoval předprodej a zveřejnil kompletní program

Humbook maláPrávě dnes odstartoval předprodej vstupenek na literární festival pro mladé s názvem HumbookFest. Pořadatelem již čtvrtého ročníku je opět společnost Albatros Media a její přidružená nakladatelství. I tentokrát se můžete těšit na bohatý progr...

Divadlo

Z malého brouka v hlavě velké divadlo

brouk v hlave 200Městské divadlo Zlín se derniérou rozloučilo s hrou Brouk v hlavě, ve které v dvojroli exceluje Pavel Vacek, a nejen on.

...

Film

Captain America: Občanská válka je nabitý akcí od začátku do konce

Kažcaptain america 200dý nový film s nálepkou Marvel je očekáván s obrovským napětím a touhou. Nejinak tomu bylo i u dalšího pokračování Kapitána Ameriky s názvem Občanská válka. A tentokrát se máte opravdu na co těšit.

...