Zpěvačka Yanna byla do devíti let v dětském domově, nyní pro něj pořádá charitativní koncert a není na to sama

Zpěvačka Yanna byla do devíti let v dětském domově, nyní pro něj pořádá charitativní koncert a není na to sama

Tisk

DSC 6119Tehdy devítiletou Janu Rybníčkovou, která zpívá pod pseudonymem Yanna, si adoptovala z Dětského domova v Dolních Počernicích známá herečka Hana Čížková. Talentovaná Yanna se nyní rozhodla uspořádat, s dalšími hvězdami českého showbusinessu, velký charitativní koncert, kterým by chtěla svému prvnímu domovu pomoci, ale i poděkovat.

Ve čtvrtek 28. června se od 20 hodin uskuteční v Retro Music Hall velký charitativní koncert pro Dětský domov Dolní Počernice.
Pořádá jej zpěvačka Yanna, která devět let v tomto zařízení pobývala, než ji adoptovala herečka Hana Čížková.

DSC 6113

„Jsem na ni opravdu, ale opravdu pyšná! Celý život mi dělá jen radost,“ netajila své emoce maminka Yanny, herečka Hana Čížková, na tiskové konferenci ke koncertu.

Na jednom pódiu vystoupí mnoho hvězd českého showbusinessu, přátel organizátorky, a to bez nároku na honorář. Návštěvníci se tak mohou těšit například na takové hosty, jako Sebastian, Lipo, Debbi, Erika Fečová, Leona Gyöngyösi, Jaro Smejkal, Jakub Děkan, či Sámer Issa.

DSC 6087

„Vloni jsme pokřtili CD a já jsem přemýšlela, že bychom udělali narozeninový koncert. Pak mě ale napadlo, že by se to mělo udělat tak, aby to také mělo nějaký smyl. A tak mne napadlo uspořádat koncert pro dětský domov v Dolních Počernicích, ve kterém mi dali senzační rodinu a udělali pro mě strašně moc,“ vysvětluje Yanna.

Celým večerem bude provázet moderátorka Nikol Trojanová, kterou si milovníci reality show pamatují z VyVolených.

Vstupenky na koncert jsou k dostání v předprodejní síti TicketLive: www.ticketlive.cz/cs/event/yanna-charitativni-koncert-pro-detsky-domov-dolni-pocernice


 

Hledat

Výborné herecké kreace a silné téma nabízí nový český film Sucho

Sucho to je tísnivé vesnické drama. Na jedné straně velkostatkář a na straně druhé chudý "kolchozník", který nutí rodinu k soběstačnému životu, ale také klíčící láska revoltujících mladých lidí. Zatímco ona je dcerou chudého farmáře, on synem vlivného agrárníka, který sice dává práci půlce dědiny, nicméně půdu, vodu a krajinu devastuje chemií. To je obrazově vytříbený a emočně nabitý film režiséra Bohdana Slámy, který je i autorem scénáře.


Literatura

Uspěte vaše nejmenší se zvířátky

jak zviratka chodi spat 200V nakladatelství Kazda vyšlo moc krásné leporelo s názvem Jak zvířátka chodí spát od německých autorek Mariny Rachner a Anny-Kristin zur Brügge.

 

...

Divadlo

Mirotické setkání loutek a hudby na ostrově u Dolejšího mlýna

miroticke setkani hudby a loutekChcete zpestřit prázdniny dětem i sobě? Přijeďte tedy v srpnu do Mirotic!  Od 9. do 11.srpna se zde totiž koná divadelní a hudební festival pro malé i velké: Mirotické setkání loutek a hudby

Film

Bez kalhot: spojení tance a nahých mužů funguje i na plátně

Jaký je asi svět striptérů? Jak vypadá jejich vystoupení na jevišti si dokáže představit asi každý. Jaký je ale život mužů, kteří se bez ostychu, za nějaký ten úplatek, svlékají, to už je pro většinu z nás větší záhada. Do této doby jsme si s tím mohli tak na...